Werken bij BRO

Ons bedrijf is een sterke mix van jonge talenten, stevige mediors en ervaren adviseurs. Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar staan we in de kracht van ons leven.

Zo'n 80 bevlogen en enthousiaste collega's

BRO is een bevlogen en enthousiaste groep adviseurs en ontwerpers van de ruimte in Nederland. Actief sinds 1962 werken we momenteel met zo’n 80 medewerkers vanuit vestigingen in Boxtel, Amsterdam en Venlo. We hebben onder meer juristen, stedenbouwkundigen, ecologen, geografen, onderzoekers, planologen, landschapsarchitecten en financiële experts in huis. Die mix van specialisten zorgt ervoor dat we vraagstukken in samenhang kunnen oppakken. BRO-ers werken over de grenzen van hun vakgebied heen wat in opdrachten altijd betere, rijkere adviezen oplevert.

Vrij en divers

BRO kun je zien als een grote maar overzichtelijke familie, waar medewerkers de vrijheid hebben om nieuwe dingen te ontdekken en zich te ontwikkelen. Met de verschillende vakgebieden die we in huis hebben, bieden we een perfecte leerschool met grote diversiteit. In onze platte organisatie geven we medewerkers veel vrijheid om hun eigen koers te bepalen en elk individu tot bloei te laten komen.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Ben je benieuwd naar jouw groeimogelijkheden bij BRO? Klik dan hier voor het groeipad.

Bekijk onze vacatures

Wil je bij BRO werken? Bekijk snel onze vacatures en stageplaatsen.

Vacatures

Cursussen en congressen

De afgelopen maanden zijn onze adviseurs getraind in creatief & samenhangend schrijven. Nieuwsartikelen en social media posts. Met de week werden zij enthousiaster om hun kennis online en offline te delen met vakgenoten. Praktische cursussen, daar houden wij van. Met individuele leerdoelen en begeleiding. Direct toepasbaar in de praktijk, en op maat gemaakt. Hiervoor selecteren wij de beste opleiders.

Ga naar onze vacatures

De vrijheid om je eigen koers te bepalen.

Reinder Osinga