Ruimte voor jouw ontwikkeling

Groeipad voor adviseurs

Jouw kennis, ervaring en houding maken de kwaliteit van onze dienstverlening. Jij adviseert onze klanten bij het duiden en oplossen van hun ruimtelijke vraagstukken. Jíj bent ons kapitaal! Daarom investeren wij volop in jouw ontwikkeling.

Ons ontwikkelperspectief kent 3 fasen: 
  1. Als young professional in het vak draai je volwaardig mee in projecten, aangestuurd door ervaren projectleiders. ‘Learning by doing’ is nu het belangrijkste; zo ontwikkel je kennis en vaardigheden.
  2. Als adviseur werk je toe naar het zelfstandig draaien van projecten. Je bent dan verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers, gemeenten en andere betrokkenen. En natuurlijk voor de uitvoering van projecten in advies en proces.
  3. Als expert in ons vak geef je sturing aan collega’s die in jouw projecten meewerken. Je bouwt aan je eigen klantennetwerk. Zo zorg je voor een continue stroom aan opdrachten.

In alle 3 de fasen krijgt je de ruimte en vrijheid je ontwikkelperspectief zelf vorm te geven, op de manier die bij jou past! Met alle ondersteuning van BRO in begeleiding, cursussen en trainingen.

 

BRO-kantoor-20220208-111.jpg
#

Meer weten of hulp nodig?

Meer informatie?
Neem dan contact op met:
Maaike Munster