60 jaar BRO

14 september 2022

Alive and kicking: BRO bestaat volgende maand 60 jaar. Sinds 1962 geven wij betekenis aan ruimtelijke transities in Nederland. En dat doen we succesvol met de drie kennislijnen, waarbij onze adviseurs integraal aan opgaven werken. Deze beproefde formule beantwoordt nog steeds uitstekend aan de actuele vraag.

BRO-Lemmer-20220910-214.jpg

Door de kwaliteit van het ruimtelijk advies centraal te stellen, creëerden we een breed pallet aan opdrachtgevers. De verscheidenheid is groot. We adviseren overheden én marktpartijen. Hiermee kunnen wij robuuste verbindingen maken tussen partijen, op basis van onze kennis en expertise.

Door de jaren heen benaderden we ruimtelijk functionele vraagstukken volgens de typische tijd gerelateerde principes en opgaven. De wederopbouw, de functiescheiding lucht, licht en ruimte, het organisch ontwikkelen, het publiek-private samenwerken, de gebiedsgerichte aanpak en het handelend perspectief. In de vele vormen waarin we werkten ging en gaat het telkens om de aangename leefomgeving. Voor nu en voor de generaties na ons.

Ruimte. Mensen. Toekomst.

Wij vatten ons werk samen langs drie assen: Ruimte. Mensen. Toekomst. De as ruimte is altijd aanwezig in ons werk, omdat het bij BRO simpelweg altijd gaat over het verstandig inrichten van de ruimte om ons heen. De tweede as zijn mensen. Ons werk draait om mensen zoals de gebruikers van de ruimte, onze opdrachtgevers en onze eigen mensen. De derde as is de toekomst. Onze blik is altijd gericht op de lange termijn. Veel van de projecten waar we aan werken, staan op het moment dat wij er mee bezig zijn, nog helemaal aan het begin. Dat betekent dat we in het 'nu' bezig zijn met de toekomst.

De plezierige werkomgeving, de gedreven collega’s en de veeleisende opdrachtgevers zijn bepalend geweest voor 60 jaar BRO. Dank: aan allen die hieraan een bijdrage hebben geleverd!

    Deel deze pagina
#

Meer weten over dit onderwerp?

Meer informatie?
Neem dan contact op met:
Bas van Wetten