Als onafhankelijk advies- en ontwerpbureau werken wij sinds 1962 in Nederland en België aan opgaven en projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw, landschap en economie. De wisselwerking en samenhang tussen Ruimtelijk Functioneren, Ruimtelijk Vormgeven en Ruimtelijk Ordenen zijn de uitgangspunten van onze advisering.

Mission statement
Een ruimte om in te leven, voor nu en voor de generaties na ons, dat is de overtuiging van BRO! Met uiteenlopende gedachten, invalshoeken, ideeën en meningen werken onze adviseurs aan creatieve, haalbare oplossingen om de schaarse ruimte in Nederland en België vorm te geven. Een ruimte waarin we ons thuisvoelen en waarvan we ons realiseren dat deze voortdurend in beweging is.

Statement samen veilig werken
Als betrokken onderneming is BRO zich zeer bewust van de diepgaande impact van de COVID-19 crisis op onze samenleving. De veiligheid en gezondheid van onze opdrachtgevers, alle partijen waar wij mee te maken hebben en uiteraard onze eigen medewerkers, staan voorop.

Wij volgen zonder meer alle maatregelen die overheden ons opleggen en adviezen die worden gegeven door het RIVM, of gaan daarin zelfs verder. Binnen onze mogelijkheden zullen we met gezond verstand, creativiteit en commitment onze werkzaamheden continueren in het belang van onze opdrachtgevers.

Op bezoek bij klant of BRO relatie
Het is ons beleid afspraken en overleggen met externen alleen digitaal te houden en, onder de huidige richtlijnen, geen fysieke bezoeken af te leggen. Indien fysiek bezoek persé noodzakelijk is willen wij zeker zijn dat op het bezoekadres:

  • alle hygiënemaatregelen in acht worden genomen;
  • geen aanwezigen zijn met ziekteverschijnselen;
  • alle aanwezigen akkoord zijn met het fysieke bezoek;
  • het voorgeschreven maximaal aantal aanwezigen niet wordt overschreden.

Vacatures
Wil jij werken bij BRO? Bekijk dan hier onze vacatures, stage- en afstudeerplaatsen.

Klik hier voor ons privacy statement

Onze processen en systemen zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.