IJK: nieuw netwerk voor professionalisering van centrumgebieden

IJK is een nieuw netwerk voor de professionalisering van centrumgebieden. IJK brengt de juiste professional op de juiste plek. Staat u voor grote uitdagingen in uw kern of binnenstad? Wilt u meer halen uit de samenwerking tussen betrokken partners? Frustreren bepaalde projecten, omdat ze de juiste aansturing missen? Dan is IJK iets voor u!
 
IJK staat voor In Je Kracht: www.ijk-professionals.nl
IJK staat voor professionele aansturing van uw centrum.
IJK staat voor toekomstbestendige organisatie en uitvoering van alle uitdagingen.
IJK staat voor hulp bij het aansturen van professionals.
IJK staat voor sterker worden; van centrummanagement, ondernemers, pandeigenaren en gemeente.
IJK staat voor een grote sprong voorwaarts.


IJK is een initiatief van BRO en Ik Onderneem! Beide organisaties bouwen aan sterke centrumgebieden, op inhoud en organisatie, en geloven in samenwerking tussen lokale stakeholders en hun achterban. BRO en Ik Onderneem! geloven ook dat een goede professionele ondersteuning deze samenwerking kan laten vliegen.

IJK is een netwerk van geselecteerde professionals, die uitmuntend functioneren op hun eigen vakgebied. IJK professionals verstaan hun vak, geven tijdig aan wat nodig is, werken samen met andere professionals en zetten een stapje op zij als andere expertises nodig zijn.

Als u een sterke samenwerking hebt, heeft u ook sterke professionals nodig. Een stadsregisseur, verbinder, marketeer of secretariële ondersteuning. Allemaal nodig in een centrum met ambitie. IJK is er voor centrumorganisaties om te professionaliseren, maar ook voor professionals die de ambities gaan realiseren.

Heeft u al een centrummanager? Ook dan is IJK een geschikte partner. Centrummanagers kunnen als 'trainee' onderdeel zijn van het netwerk, en op die manier kennis en kunde opdoen.

Bent u toe aan een professionele uitvoering van al uw ambities, neem dan contact op met:

IJK
E info@ijk-professionals.nl
T 026 844 86 82
I www.ijk-professionals.nl

Wij staan voor u klaar, tot snel!
Nienke van Gerwen, Tineke Brinkhorst, Rob Weiss & Myrna Hermeler