Dag voor de Binnenstad 29 maart

Het Platform Binnenstadsmanagement organiseert op 29 maart a.s. de Dag voor de Binnenstad op de High Tech Campus in Eindhoven. Een bijeenkomst waar nieuwe ontwikkelingen in de binnenstad centraal staan. Tijdens deze dag wordt de Binnenstadsbarometer gelanceerd: een online tool om de ontwikkeling van binnensteden op verschillende thema’s en indicatoren te monitoren en benchmarken. BRO is mede-initiatiefnemer van deze Binnenstadsbarometer en werkt daarbij samen met dataleveranciers zoals Mezuro, Movares, NederlandSchoon en Prettig Parkeren.

Binnenstadsbarometer
De Binnenstadsbarometer is uniek in Nederland; de online monitor geeft inzicht in de breedte van alle relevante thema’s in de binnenstad zoals economie, leefbaarheid, inclusiviteit, duurzaamheid, governance en veerkracht, op basis van feiten en cijfers. Gemeenten en centrummanagement organisaties kunnen de Binnenstadsbarometer gebruiken om beleid te maken en acties en maatregelen te sturen.

BRO deelnemer Innovatiemarkt
Tijdens de Dag voor de Binnenstad staat BRO op de Innovatiemarkt. Wij presenteren vernieuwende initiatieven om binnenstadsmonitoring effectief op te pakken. Onder andere door het meten van bezoekers, kritieke prestatie indicatoren (KPI's), omzet en bestedingen. Voor alle bezoekers heeft BRO bovendien een leuke verrassing!

Aanmelden Dag voor de Binnenstad
Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Dag voor de Binnenstad? Doe dit dan snel op www.binnenstadsmanagement.org

Voor meer informatie: Robin van Lieshout, E robin.van.lieshout@bro.nl, M 06 148 793 76.